Fris Green Market - kruidenierswinkeltje

Staat: Nieuw product

Janod

JS360

Doen alsof is een leuke manier om verschillende vaardigheden te ontwikkelen, met deze schattige kruidenierswinkel leert je minihandelaar spelenderwijs omgaan met geld, tellen, wegen, organiseren en zoveel meer.

105,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06574

SamenstellingenHout
TypeRollenspel*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Het Green Market kruidenierswinkeltje heeft alles in huis om je kleine groenteman of -vrouw uren bezig te houden. De complete set bestaat uit een houten winkel met een klok, een krijtbord, een doos krijtjes, zes kartonnen dozen met voedingswaren (bloem, rijst, sinaasappelsap, cacao, pasta en kaas), een kassa, een weegschaal, drie appelen, drie bananen, drie aardbeien, drie wortelen, drie radijzen, drie aardappelen, een set speelgoedgeld in papier en karton en drie papieren boodschappentassen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Afmetingen: 43,4 x 30,5 x 94 cm.
Gemakkelijk zelf te monteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.40.527.2
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!