Frisbee en zandzeef - Vintage blue

Multifunctioneel buitenspeelgoed voor een heerlijke dag

Staat: Nieuw product

Quut

MCH205

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (260)

Je neemt hem vast en alles is mogelijk. Laat dit multifunctioneel stuk buitenspeelgoed zweven door de lucht zonder moeite, zeef het zand van je zandbak of het water van de zee op zoek naar schelpjes en ander moois.

Een duurzaam en fun ontwerp, gemaakt van recycleerbaar plastic vrij van nare stoffen.

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU171966

CollectieVintage Blue
TypeFrisbees
KleurBlauw

Opnieuw een heerlijk multifunctioneel stuk buitenspeelgoed: de 2-in-1 Frisbee en zandzeef Vintage Blue van Quut. Deze veilige en kindvriendelijke frisbee kun je als XL zandzeef gebruiken! Hij vliegt stabiel door de lucht, ligt comfortabel in de hand en is extreem duurzaam. Een populaire strandklassieker die je perfect mee kunt nemen naar het park, de tuin of het zwembad.

Dankzij de brede diameter van 25 centimeter en het typische gaatjespatroon van Quut doet die ook nog eens dienst als superhandige zandzeef.

Afmetingen: 25 cm diameter

Met elk nieuw product streeft QUUT ernaar om bestaande speeltjes op de markt opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en funfactor op het strand en in bad verlengen. De Quut frisbee is vrij van BPA, ftalaten en latex en is recycleerbaar.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272740.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories