Fritz verschoningskussen - Y & D check: Whale blue & Sandy

Zacht waskussen met blauwe ruitjes en hoge zijrand

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4473

Mooie en praktische waskussen dat perfect past in elke moderne bad- of babykamer. Zo matcht deze verschoningsmat met blauwe ruitjes perfect met een volwassen interieur en is het zowel leuk voor meisjes als jongens.

Het kussen om je kleintje aan te kleden of te verzorgen is afgewerkt met een waterafstotende coating en de biokatoenen cover kan je verwijderen en makkelijk wassen.

57,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12367 7168

CollectieFritz
TypeVerzorgingskussens
PrintsY & D check: Whale blue & Sandy
KleurBlauw

Fritz verzorgingskussen Y&D check - Whale Blue & Sandy uit de collectie vol baby essentials van LIEWOOD. De cover van dit babykussen is gemaakt uit 100% biokatoen, lekker zacht en hip tegelijk dankzij de trendy ruitjesprint.

Materiaal cover: 100% biologisch katoen
Materiaal kussen: 100% polyurethaan met waterdichte acrylcoating
Afmetingen: 62 x 50 x 9/5 cm
Wasadvies: was enkel de cover, niet de vulling • machine was op max 30°C • niet geschikt voor de droger • niet bleken • niet strijken • binnenstebuiten wassen met gelijke kleuren • krimpt max. 5%

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!