Fuchsia vleugels met regenboog

Verkleedvleugeltjes uit organza in alle kleuren van de regenboog

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU124

Rainbowlove (126)

Naast deze glitter regenboog vleugels kan je niet kijken! Ze maken je feestoutfit compleet en geven kleur aan elke elfenjurk.

Terwijl je door de kamer dwarrelt lijkt het net of je een echte regenboog ziet.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 16890

PersonageFee/Elf
TypeVerkleedaccessoires
KleurRoze
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Fuchsia vleugels met regenboog van Great Pretenders is een fijne verkleedset. De vleugels zijn voorzien van elastiekjes afgewerkt met satijn voor extra draagcomfort terwijl je door de kamer vliegt.

Dit kleurrijk verkleedaccessoire komt in een organza tasje zodat je de vleugels mooi kan bewaren. Bijpassende regenboogtoverstaf met glitter is apart verkrijgbaar voor het complete plaatje.

Afmetingen: 44 x 56 x 2 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2021
Mooie vleugels!
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Rainbowlove
Inspiratie en stories