Funky small rugzakje - Bliksem

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ40389

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (72)

Eerst waren het plastic limonade flessen en nu zijn ze een rugzakje. Hoe leuk is dat! En duurzaam bovendien.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.81

CollectieThunder
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

Wolken zijn wonderbaarlijke creaties van de natuur. Sommige zijn net een donzen dekbed of lijken op een dier. Uit onze ENGEL. wolk valt straks een pittig donderbuitje maar daarna gaat zeker de zon weer schijnen.

Kleine rugzak van ENGEL. met cool 'bliksem'-design.
Je ziet het niet, maar hoe leuk is het om te weten dat de buitenkant van deze trendy rugzak vervaardigd is uit gerecycleerde limonadeflessen?! Mooi én milieuvriendelijk!

De binnenzijde is gevoerd met polyester. Zowel het grote vak als het voorvak zijn afsluitbaar met een rits. De tas kan op de rug gedragen worden, maar heeft ook handvatten. Aan de binnenzijde is een naamlabel gestikt met de tekst: travel with me around the world.

Formaat: 28x21x8 cm.

Ontwerp Anouk Pruim.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.220.280.26
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories