Geestig geluidenboekje - Doe eens een kikker na, papa!

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA150

Welke dieren kan jij nadoen? Misschien kan je nog iets leren van dit beestig geestig geluidenboek voor kleine en grote imitatoren vanaf 2 jaar.

Dierengeluiden nadoen is leuk. Samen dierengeluiden nadoen én elkaar op het verkeerde been zetten is nog veel leuker!

17,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044838466

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurGuido van Genechten
IllustratorGuido van Genechten
GenreGeluidenboekjes
ThemaDieren

Doe eens een kikker na, papa! is het fijn geluidenboekje om samen met je kapoen te ontdekken. Zes verschillende geluiden en zes verschillende plaatjes om te ontdekken. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! De batterijen zijn netjes weggewerkt en vervangbaar.

Auteur: Guido Van Genechten
Illustrator: Guido Van Genechten
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal pagina's: 16
Formaat: 22,1 x 22,1 x 2 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.