pochette pour poussette 'oiseau'

Gekke buggytas - Wildlife birdie*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ28894

Organiseren doe je niet alleen thuis, maar ook onderweg en in stijl! Zo biedt de buggytas van Lässig alles wat een mama on-the-go nodig heeft.

24,95 €

12,48 €

Zet op mijn verlanglijstje

Collectie4 family
TypeOpbergmanden
KleurMeerkleurig
Korting- 50 %

Organiseren doe je niet alleen thuis, maar ook onderweg en in stijl! Zo biedt de buggytas van Lässig alles wat een mama on-the-go nodig heeft.
De opberger heeft een ruim binnenvak, vele zijvakken en sluit met een rits. Dankzij de klittenband kan je de tas heel eenvoudig aan de kinderwagen bevestigen en met de gespen klik je de buggytas er in een wip aan en af.

Alle opbergers van Lässig zijn deels gemaakt uit gerecycleerd polyester. Het Repreve ® certificaat garandeert dat de materialen geproduceerd zijn uit gebruikte, gerecycleerde PET flessen. Dit milieuvriendelijke productieproces bespaart niet alleen op grondstoffen, maar bovenal ook op energie.

Ontworpen in Duitsland.
Materiaal: 100% polyester.
Formaat: 36 x 17 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
361700.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.