Gekke Kullerbü themaset - Vuilniswagen *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB238

Haba Kullerbü (48)

Wanneer komt de vuilkar langs? Elke dag als het van jouw speelvogel afhangt :-)

Deze fijne vuilniswagen set van Kullerbü is een leuke aanwinst aan je collectie maar is tegelijk leuk genoeg om vrij mee te spelen.

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303833

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Eenmaal per week rijdt de grote vuilniswagen door Kullerbü, opent zijn achterklep en haalt met een zwiep al het vuil op. Dat gaat altijd vlot, want dankzij de vliegwielmotor rijdt de vuilniswagen snel van huis tot huis. Deze speelset past bij alle Kullerbü-banen maar kan je ook gewoon gebruiken om vrij mee te spelen.

Inhoud set: 1 decor vuilophaal, 1 vuilniswagen, 1 recht baanstuk, 2 vertrekhellingen, 2 verbindingsstukken, 1 decorklem.
Afmetingen: 10 x 17,5 cm
Materiaal: hout, kunststof
Leeftijd: van 2 jaar tot ongeveer 8 jaar

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.210.090.56
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories