Geluidenboekje - Warme zonnedieren

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA055

Deze dieren genieten altijd van warme zonnestralen. Jaloers? Ze hebben een dikke vacht hoor. Aai ze gerust, dat vinden ze fijn. Misschien praten ze terug.

Kun je raden welk dier het is, door enkel het geluid te horen? Kun je erachter komen wat er nog meer op de prenten staat?

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044837278

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMarion Billet
IllustratorMarion Billet
GenreGeluidenboekjes
ThemaDieren

Vijf verschillende geluiden en vijf leuke prenten om te ontdekken. De batterijen zijn netjes weggewerkt en vervangbaar. Leuk cadeautje voor het jonge gezin.

Auteur: Marion Billet
Illustrator: Marion Billet
Afwerking: hardback
Leeftijd: 12-18 maanden / NUR Peuterboeken
Aantal pagina's: 14
Formaat: 15,1 x 15 x 1,9 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.1215.10.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.