Gequilte vleugelset

Elegante verkleedvleugels in frisse kleuren met knappe hoofdband

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR816

Prachtige vleugels en bloemen haarband is perfect voor urenlang fantasierijk spel, of om te dragen naar een speciaal feest.

Kinderen houden ervan verkleedvleugels te dragen en te doen alsof ze fladderen en vliegen door de kamer., Deze verkleedset is perfect voor fantasierijk spel, afgewerkt met felgekleurde patches en schitterende bandjes. Hocus, pocus, pats!

69,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 222093

PersonageFee/Elf
CollectieFairies
TypeVerkleedaccessoires
KleurMeerkleurig

Gequilte vleugelset van MERI MERI met sprankelende kleuren, zilveren schouderbandjes en bijpassende haarband.

  • Metalen antenne en sprankelende bandjes
  • Hoofdband heeft tule pompons en een elastische hoofdband

Leeftijd: Geschikt voor de leeftijd van 3-6 jaar
Afmetingen: 48,3 cm (spanwijdte vleugels)

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.