Gerecycleerde Wishbone Rebike

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

KZ20853

Let's ride that Wishbone Bike! (10)

De Wishbone Rebike is het ideale 2-in-1 meegroei loopfietsje en is bovendien ecologisch! Naast de traditionele Wishbone Bike, komt Wishbone met een loopfiets volledig gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal.

189,00 €

151,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4116

KleurZwart
Leeftijdvanaf 2 jaar
FietsenLoopfiets 2 wielen

Duurzaamheid en innovatie zijn 2 kernwoorden die perfect passen bij de stoere Rebike. Zo komt de loopfiets met een vernieuwd systeem (rotafixTM) in het kader om het ombouwen van deze tweewieler nog makkelijker te maken.

Vanaf 1.5 jaar is jouw kleine snelhuidsduivel klaar voor de Rebike en zal je de fiets steeds kunnen aanpassen aan de groei van je kind. De Wishbone Bike is één van de grootste loopfietsen op de markt. Met zijn duurzaam design en innovatieve 2-fietsen-in-1 concept is de Wishbone Bike uit Nieuw-Zeeland de ultieme pre-bike.

Bovendien kan je deze tweewieler ombouwen tot een driewieler wanneer je het Trike Kit uitbreidingspakket aankoopt. Dit bevat een extra wiel en bouwtools, zo kan jouw wielerfan al vanaf 1 jaar met de Rebike rondtoeren! Of koop de 3-in-1 fiets waarbij de Trike Kit reeds in het pakket zit.

Geschikt voor kindjes die kunnen lopen van 1.5 tot 6 jaar. Aanpasbare zadelhoogte 23 tot 51 cm. Met opblaasbare banden van 12 inch. Elke Rebike heeft 60% post-consumer gerecycleerde plastic wielen en is gemaakt van 100% eco-vriendelijk, gerecyleerd materiaal. De doos en alle drukwerk binnenin is gerecycleerd en bedrukt met niet-giftige inkt. Voldoet aan de veiligheidsnormen van de US, EU, Australië en Nieuw-Zeeland. CE.

De Wishbone reBike in actie zien? Bekijk hier snel het filmpje!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0006.4
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.
Collectie Let's ride that Wishbone Bike!
Inspiratie en stories