Geschenkset ketting - Charmy

Cadeauset met kinderketting met gouden en zilveren parels

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA499

Mini cadeautjes, maxi pret! (486)

Hop, hop, paardje in galop....

Gouden en zilveren parels maken van deze ketting een schitterend accessoire om je outfit compleet te maken of te voorzien van een mooie eyecatcher.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105482

TypeKettingen
KleurGoud

Geschenkset met ketting Charmy, deze kinderketting is afgewerkt met een fonkelend, galopperend paardje en dat paardje heeft een tassel als staart. Echt een uniek geschenk voor een fiere meid.

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.013
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories