Gestreepte kniesokjes La Línea - Blush

Staat: Nieuw product

Mundo melocotón

siska x mundomelocotón (37)

In de siska x mundo melocotón collectie draait het allemaal rond knappe kleuren, duurzame stuks en details. Alleen maar hartjes voor deze schattige kniesokken want sokjes zijn de max!

Dit paar in roze met mosterdgeel en fijne witte streepjes is er voor de allerkleinste minitjes all the way tot aan maatje 38/40, dus ook voor mama.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3698

CollectieSiska x mundo melocotón
TypeSokken
KleurRoze

Knappe kniekousjes La Línea Blush uit de Siska Schoeters ♥ mundo melocotón collectie, beschikbaar in 5 verschillende kleurencombinaties. Heerlijk om te dragen onder een rokje, short, lange broek , kleedje, in botjes, ... eigenlijk elke dag.

Maten: van 17/18 tot 38/40

Materiaal: organisch katoen

_

mundo melocotón lanceert in 2019 een exclusieve collab collectie met presentatrice Siska Schoeters. Siska, zelf ook mama, ontwierp samen met Dauwke, ontwerpster van mundo melocotón, een unieke voor jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar én voor mama’s! Het is resultaat is een mix van stoere basics - zoals we gewoon zijn van dit Belgisch merk – gecombineerd met speelse en veelzijdige stuks die helemaal van het moment zijn en je zowel tegen het einde van de zomer als tijdens de koudere maanden met trots en plezier kan dragen. Alles kan je perfect met elkaar combineren of aanvullen. Je kan de kleuren sober houden of eens lekker gek doen. Mede-ontwerpster Siska zocht naar stukken die zowel de ouders als kinderen aanspreken: het resultaat is een sympathieke collectie, waar zowel het publiek van mundo melocotón als van Siska aan hun trekken zullen komen. En alles is gemaakt om lekker lang mee te gaan.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anke S.
  •  de 27/11/2019
Knap!
  • Door Annie D.
  •  de 22/11/2019
oké.
mundo melocotón - is jong en nieuw, opgericht met héél veel zin en energie, en maakt veilige en oerdegelijke artikelen die tot de verbeelding spreken van baby's, kinderen en ouders.
Collectie siska x mundomelocotón
Inspiratie en stories