Gestreepte rugzak small Stripe Navy

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG064

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (78)

Een rugzak is als een paar schoenen; voor elke gelegenheid zoek je net een andere. Deze kleine rugzak bijvoorbeeld draait goede diensten op schooldagen en klassenuitjes.

Er past met gemak een brooddoos en een drinkfles in, kleine spulletjes steek je makkelijk in het voorzakje.

31,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.221

CollectieStripe
TypeRugzakken
KleurMeerkleurig

Compacte gestreepte rugzak Stripe Navy van ENGEL met handig voorzakje. Zowel het grote vak als het voorvak zijn afsluitbaar met een rits. De tas kan op de rug gedragen worden maar heeft ook handvatten. Aan de binnenzijde is een naamlabel gestikt met de tekst: Travel with me around the world.

Je ziet het niet maar het is wel heel leuk om te weten: deze gestreepte rugzak is gemaakt van oude PET-flessen en vriendelijk voor het milieu. De mat gecoate tas is waterafstotend en een vlekje poets je er gemakkelijk af. Aan de binnenzijde is de tas gevoerd.

Let op: deze gestreepte print toont in combinatie met de beschermende coatingslaag na verloop van tijd wat gebruikssporen. Door het vouwen van  het stevige materiaal kunnen op de donkere delen hier en daar lichte strepen verschijnen. 

Afmeting: 22 x 8 x 28 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Adviesleeftijd: 2 - 6 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
288220.26
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories