Gewafelde badhanddoek in organisch katoen

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Deze badhanddoek tovert in een wip een lach op je gezicht. Meteen doet hij denken aan de eerste zonnestralen. Stoom je maar al klaar voor de...

39,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9122

TypeHanddoeken
KleurMeerkleurig
Deze badhanddoek tovert in een wip een lach op je gezicht. Meteen doet hij denken aan de eerste zonnestralen. Stoom je maar al klaar voor de zomer! Gemaakt uit 100% organisch katoen. Wasinstructies: wassen op 40°.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7014000.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.