Gewatteerd verschoningsmatje - Dandelion Natural

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM121

Cam Cam Dandelion (11)

Met dit opplooibaar verschoningsmatje kom je nooit voor verrassingen te staan als je op pad bent met je baby.

Altijd een zacht en proper plekje om te verschonen. Je kan het waterafstotend matje makkelijk openvouwen met 1 hand en je kleintje er op leggen voor een nieuwe luier. Comfort en stijl boven alles! ;-)

38,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301.P47

CollectieDandelion natural
TypeLuiertasaccessoires
KleurCrème

Gewatteerd verschoningsmatje in de signature Cam Cam print Dandelion Natural. Dit is een prachtig en tegelijk erg functioneel ontwerp van Cam Cam Copenhagen. Makkelijk in gebruik, compact om mee te nemen in je handtas of een verzorgingstas. Je kan het matje makkelijk met 1 hand vouwen, er zit ook een klein extra zakje in waar je kleine spulletjes in kwijt kan. Ook verkrijgbaar in andere signature Cam Cam prints en kleuren.

Afmetingen: opgevouwen 19 x 23 x 5,5 cm - open 70 x 44 cm

Materiaal: de buitenkant is 100% organisch katoen - de vulling is 100% Oeko-tex standaard polyester - met OCS label - voorzien van een waterafstotende coating.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19223.50.15
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Dandelion
Inspiratie en stories