Geweldig Mooie Rugzak Under the Sea - Green

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

KZ31118

Een lekker frisse allover print rugzak van Petit Monkey met zeepaardjes, vissen en onderwater planten op een zeegroene ondergrond. Een 2 -way...

21,95 €

15,37 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BP1

Een lekker frisse allover print rugzak van Petit Monkey met zeepaardjes, vissen en onderwater planten op een zeegroene ondergrond. Een 2 -way rits waarmee je handig de rugzak aan beiden kanten kunt openen én sluiten. Een grote zak op de voorkant en 2 zijzakken om bijvoorbeeld een drinkfles in in te bewaren.Een lus om de rugzak te dragen en op te hangen en verstelbare schouderbanden om de tas te dragen. Is je rugzak vies dan mag deze best in de wasmachine op een fijn wasprogamma.

Verkrijgbaar in 2 kleuren: groen en roos.

Materiaal: 100% PES + PVC coating
Afmeting: 33cm x 28cm x 10cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2833100.35
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!