Geweldig prentenboek met CD - Daar buiten loopt een schaap

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ18963

We denken dat we onze moedertaal op school leren, of door ouders die woordjes voorzeggen, maar we leren de muziek en de klanken van onze taal pas werkelijk doordat onze ouders voor ons zingen. Al die vertrouwde wiege- en kinderliedjes met rare rijmwoorden - iedereen kent ze en zingt ze probleemloos mee.

Mies van Hout maakte een prentenboek waarin ieder liedje prachtig wordt geïllustreerd met een dubbele pagina. Stuk voor stuk zijn het platen waarop veel te ontdekken valt, waarin je kunt wegdromen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMies van Hout
IllustratorMies van Hout
GenrePrentenboek + CD
Themaliedjes

Dit is een geweldig prentenboek met CD waarvan je samen met kinderen onder de anderhalf jaar kunt genieten. Een unieke kennismaking met de wereld van het prentenboek, die bovendien prachtig aansluit bij de initiatieven in het kader van Boekstart om ouders en zeer jonge kinderen met prentenboeken in contact te brengen.

Auteur:  Mies van Hout
Illustrator: Mies van Hout
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat:  26,5 x 21,8 x 1 cm
ISBN: 9789047702436

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222600.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2020
Heel leuk boek. De website die erin staat is wel niet meer correct, maar je vindt de liedjes toch gemakkelijk online.
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.