Geweldig rugzakje XS Jungle

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR055

Caramel & Cie Mini collectie (27)

Of je nu naar het zwembad trekt, op vakantie of naar school met deze Caramel & cie rugzak zit je goed!

Deze kleutertas komt uit de Mini collectie en is helemaal gemaakt op maat van de allerkleinsten, afgewerkt tot in de kleinste puntjes, met als blikvanger een geweldige Jungle-print.

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : mater022

CollectieMini
TypeRugzakken
Tassen printsJungle
Type Caramel & CieKleuterrugzakken

LIMITED EDITION - De rugzak XS Jungle van Caramel et Cie is heerlijk mooi rugzakje voor de allerkleinsten. Prachtig van print en opnieuw tot in de kleinste puntjes afgewerkt met details in imitatieleer. De tas is langs binnen én langs buiten waterresistent - komt goed van pas als je regelmatig geconfronteerd wordt met lekkende drinkflessen ^_^ - er zit een handvat bovenaan, zakje vooraan met rits en de schouderriemen zijn extra gewatteerd voor ultiem draagcomfort.

Materiaal: 100% polyester
Afmetingen: 23 x 27 x 8 cm
Gewicht: 400 gr
Leeftijd: 3 tot 5 jaar

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272380.3
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit.Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het levenRafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.Caramel & Cie Mini CollectieSpeciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!
Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories