Geweldige basisdoos knikkerbaan Kullerbü - Op de doos, klaar, start!

Staat: Nieuw product

Haba

HAB556

Haba Kullerbü (48)

Ken je Kullerbü al? Deze houten knikkerbanen zijn perfect geschikt voor de allerkleinsten, de knikkers zijn groot en de baan klikt in elkaar zodat ze niet snel uit elkaar valt.

Het unieke aan deze basisset is ... dat de opbergdoos gewoon deel van je opstelling wordt! Ideaal speelgoed waarmee kleine bouwmeesters tal van spannende knikkerbanen kunnen bouwen, met spannende speleffecten zoals een snelle knikkertrechter, steile knikkerhelling en stopbord om de knikkers tegen te houden. Uren speelplezier komt er gratis bij!

124,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305025

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

De geweldige basisdoos knikkerbaan Kullerbü van Haba bestaat uit maar liefst 60 onderdelen! Dankzij het slimme klik-systeem kun je veel speelplezier beleven zonder dat de baan uit elkaar valt. De plastic opbergdoos is makkelijk om alles in te bewaren én maakt deel uit van het knikkerparcours. Deze basisset is perfect te combineren met alle Kullerbü-banen en leuke speelsets, bekijk zeker eens de rest van de Kullerbü collectie!

Inhoud basisdoos: 1 opbergdoos, 1 knikkertrechter, 1 steile knikkerhelling, 1 poort, 2 hellingen, 2 rechte baanstukken, 1 bocht, 12 zuilen, 6 zuilverbinders,1 S-vormige helling, 1 golvende bocht, 1 belletjespoort, 1 stopbord, 1 startsein, 1 starthelling, 1 vertrekhelling, 7 dominostenen, 2 knikkers, 1 knikker René Coureur, 15 verbindingsstukken.
Materiaal: kunststof en beukenhout
Afmetingen verpakking: 47 x 34 x 27,5 cm
Leeftijd: vanaf 2 jaar

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0004
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories