Geweldige bureauset - Paard

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC113

We love love love RAINBOWS (132)

Heerlijk om te geven en te krijgen, een musthave voor elke kleine-meisje-bureau!

Met deze magische bureauset heb je alles om mooie tekeningen te maken of geheime briefjes te schrijven, alles past mooi in de houder en de paardjes en regenbogen maken het plaatje helemaal af.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STDSLH10

CollectieBack to school
TypePapierwaren
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurPaarden

Berg je tekenspulletjes netjes op in deze lovely paarden bureauset van het Nederlandse topmerk A Little lovely Company. Zo heb je al je belangrijkste spulletjes gemakkelijk bij elkaar om de mooiste verhalen te schrijven en tekeningen te maken.

De set bevat twee schriftjes en twee potloden in een handige houder, die super lovely op jouw bureau staat.

Afmetingen: 11,5 x 13,5 x 5,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Charlotte M.
  •  de 18/02/2020
Valt wat kleiner uit dan verwacht.
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie We love love love RAINBOWS
Inspiratie en stories