Geweldige champion diabolo

Staat: Nieuw product

Janod

Deze grote diabolo met zijn 2 houten stokjes is ideaal om mee te jongleren voor zowel beginners als getrainde acrobaten. Via de stokjes en het touw kan de diabolo aan het tollen gebracht worden. Ben je handig genoeg om ermee te jongleren zonder hem te laten vallen? Laat je publiek een sterk staaltje zien! 

15,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J03104

SamenstellingenHout
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 5 jaar

Leef je helemaal uit met de Champion Diabolo van Janod

Diameter: 10 cm.

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!