Geweldige eerste knikkerbaan - In het rond

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30205

Haba Kullerbü (48)

Knikkeren is een heel leuk spel dat ook de allerkleinsten intrigeert, dankzij de Kullberbü knikkerbanen kunnen al erg kleine kinderen het plezier van knikkerbanen ontdekken zonder het gevaar van de kleine knikkers.

Deze eerste knikkerbaan draait lekker rondjes en komt met een grote houten knikker en cabrio autootje dat ook op de baan past.

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302057

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Eerste houten knikkerbaan van Haba In het Rond. De baan komt met de grappige knikker Paul en een snelle rode knikkercabrio. Door dat de baan eindeloos te combineren is blijf je nieuwe banen kunnen maken. Nog meer speelplezier? Combineer deze baan met de andere Kullerbü-elementen uit onze winkel.

Voor kinderen vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.78.8170.676
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories