Geweldige eerste knikkerbaan - In het rond

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30205

Haba Kullerbü (49)

Knikkeren is een heel leuk spel dat ook de allerkleinsten intrigeert, dankzij de Kullberbü knikkerbanen kunnen al erg kleine kinderen het plezier van knikkerbanen ontdekken zonder het gevaar van de kleine knikkers.

Deze eerste knikkerbaan draait lekker rondjes en komt met een grote houten knikker en cabrio autootje dat ook op de baan past.

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302057

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Eerste houten knikkerbaan van Haba In het Rond. De baan komt met de grappige knikker Paul en een snelle rode knikkercabrio. Door dat de baan eindeloos te combineren is blijf je nieuwe banen kunnen maken. Nog meer speelplezier? Combineer deze baan met de andere Kullerbü-elementen uit onze winkel.

Voor kinderen vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.78.8170.676
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories