Geweldige medaille kaart

Staat: Nieuw product

Petra Boase

"Mijn papa is de stoerste van de hele wereld!" "Mijn mama is de mooiste en de liefste van alle mama's!" Kortom, ze verdienen een medaille. Wel,...

2,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

"Mijn papa is de stoerste van de hele wereld!" "Mijn mama is de mooiste en de liefste van alle mama's!" Kortom, ze verdienen een medaille. Wel, met dit leuke kaartje zet je deze woorden om in daden. Wat zullen je ouders stralen bij het zien van dit medaillekaartje! Midden van medaille met verhoogd harskoepeltje. Enveloppe inbegrepen.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111500.13
Beroemd design wonder Petra Boase werkte al mee aan 14 boeken over hobby’s, knutselen en decoratie. De bekende Britse besloot haar betoverend talent niet te laten verloren gaan en stampte in 1999 haar eigen merk uit de grond. De wereld zag er plots veel vrolijker uit want Petra schudde heerlijke en originele wenskaarten, papieren dieren ballonen, feest- en interieurdecoratie uit haar mouw. Vandaag de dag is haar naam synoniem met vindingrijke vintage mix-and-match deco spullen. Helemaal te vinden voor design met een knipoog? Dan ben je bij haar aan het juiste adres!