Geweldige notitieboekjes - Rose

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ755

Djeco Petits Cadeaux (21)

Een bloemenfee en een prachtig bloemenveld met vlinder.

De covers van deze notitieboekjes zijn prachtig geïllustreerd en zorgen ervoor dat deze schriftjes eens zo leuk zijn om boven te halen en vol te schrijven, leuk voor jong en oud.

3,30 €

2,64 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03591

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Leuke A5 notebooks Rose uit de Lovely Papers collectie van Djeco. In deze set zit: 1 notitieboekje met lijntje en eentje met blanke pagina's om bijvoorbeeld in te tekenen of los in te schrijven. De schriftjes zijn afgewerkt met details in metallic folie.

Makkelijk te combineren met de andere papierwaren uit deze Lovely Papers collectie.

Ontwerper: Marie Desbons
Afmetingen: 10,5 x 15 x 0,5 cm
Aantal pagina's: 40
Gewicht papier: 120 gram
Materiaal: papier met FSC label en metaal

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories