Geweldige pennendoos Poodle

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR089

Poedels kunnen niet schrijven, maar ze kunnen wel trots op al je schrijfgerief letten! Deze geweldige pennenzak is een ontwerp van het Belgische tassenmerk JP Bags, hiermee zal je scoren bij je kindje en je kindje in de klas bij haar vriendinnetjes. WIn win!

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pb018226

Type boekentaspennenzakken

Een ruime pennenzak met het originele JP-embleem op de voorkant en een stevige ritssluiting. Perfect om alle creatieve materialen van je kind in op te bergen.

Deze pennendoos is gemaakt uit erg licht materiaal maar is tegelijk sterk genoeg om alles te beschermen wat je erin hebt gestopt. Deze etui is gemaakt uit 100% waterafstotende polyester.

Formaat : 9 cm H x 21 cm B

JP Bags is een nieuw Belgisch label met schooltassen en rugzakken. JP Bags is van de makers van Jeune Premier, het Belgische mode label met prêt-à-porter tassen voor kids. De geweldige look en feel van JP Bags neemt je zo helemaal terug in de tijd: terug naar de Flashdance jaren '80. Heerlijk retro maar hartstikke cool ! Let's boogie !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.210.060.06
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!