Geweldige Ruimtevaart cake toppers

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR057

Alles voor een astronauten feestje (34)

Ga voor een buitenaardse finishing touch met deze Meri Meri cake toppers. Met papieren planeten, een schitterende vallende ster, een gewichtsloze astronaut en supersnel raket.

Perfect om een sobere cake feestelijk te maken en je astronaut-thema kracht bij te zetten!

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 170461

CollectieTo the moon
TypeTaart - en caketoppers
KleurMeerkleurig

Maak een onvergetelijke impact op je party-crew met deze Meri Meri Space Cake toppers. In elk pak zitten 5 toppers met fluo-kleurtjes en details in zilverfolie. Ga je voor een stoer Astronaut-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, tijdelijke tattoos en andere items van Meri Meri in dezelfde stoere ruimte-print in onze collectie.

Afmetingen verpakking: 15 x 28 x 2 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.150.020.06
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories