torche-radio - Terra Kids

geweldige Terra Kids radio zaklamp

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24838

Terra Kids collectie by Haba (40)

De 2-in-1 Terra Kids zaklamp en radio van HABA straalt licht en maakt muziek! Het licht kan in twee stappen van drie naar vijf brandende leds kan...

17,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

De 2-in-1 Terra Kids zaklamp en radio van HABA straalt licht en maakt muziek! Het licht kan in twee stappen van drie naar vijf brandende leds kan worden ingesteld. Incl. lus, ingebouwde luidspreker en hoofdtelefoonsluiting. Ideaal voor de camping of de boomhut! Wordt geleverd zonder batterijen (3x1,5 V AAA). Afmetingen: lengte 16,5 cm, Ø 5cm.
Materiaal: kunststof.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.55.5220.13
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301593

Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en thema's