Geweven draagdoek BB Sling - Colibri

Staat: Nieuw product

Babylonia

BB694

Je baby dragen is niet alleen handig, het is ook super gezellig en zorgt ervoor dat je kleintje de wereld kan ontdekken vanuit een gekoesterde houding dicht bij mama of papa.

Deze BB draagsling uit biokatoen is een prima draagdoek uit een stevige maar ook lichte stof die je vanaf het prille begin kan gebruiken. Met de ringen kan je hem heel makkelijk aanspannen en past hij voor iedereen. Zo kan je je kleintje in alle comfort dicht bij je dragen.

81,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Bio katoenen draagdoek BB Sling Colibri van Babylonia om je kleintje in verschillende posities te dragen, al is het altijd aangeraden een ergonomische houding te verkiezen zoals de M-houding waarin de baby’s knieholtes hoger komen te zitten dan de billetjes. Hij is vooral populair als heupdrager. Bekijk zeker de uitgebreide instructies met prentjes en volg ze goed zodat je baby altijd veilig in de doek zit. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Deze handige ringsling wordt via een Fair Trade project gemaakt in India. De speciale weeftechniek zorgt voor optimale steun vanaf de geboorte tot 3 à 4 jaar. Twee aluminium ringen zorgen ervoor dat deze babydrager makkelijk verstelbaar is. De BB ringsling is hierdoor een zeer comfortabele babydrager ook voor mama's die nog nooit gedragen hebben of het knopen van een draagdoek te ingewikkeld vinden.

Maat: one size
Aanbevolen gewicht baby: 3 kg - tot max 15 kg
Afmetingen doek: 220 cm lang
Herkomst: India (eerlijke handel - lid van de IFAT)
Materiaal: 100% biologisch katoen
Wasadvies: mag in de machine gewassen worden op max 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
Babylonia - Babylonia is een groothandel die sommige van de populairste producten verdeelt, je vindt er ondermeer draagdoeken en buggyhoezen in badstof. Ook de welbekende Peppa-popjes en Bobuxschoenen vind je bij Babylonia.