Gezellig keukentje - Lili Rose

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ142

Is de soep al klaar? En wanneer worden die pannekoeken geserveerd?

Dit houten keukentje Lili Rose van Djeco is het perfecte speelgoed en met de bijgeleverde accessoires garandeert het uren speelplezier voor je kleine chef kokjes, terwijl jij mag genieten van hun imaginaire kookkunsten ;-)

69,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FINI

CollectieRole plays
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Gezellig roos keukentje uit hout van Djeco, leuk voor rollenspel of om los mee te spelen. Met leuke accessoires om het speelplezier allemaal groter te maken. Het kleine, houten kinderkeukentje heeft een oventje, 2 gaspitjes, een klok en een handdoekenrekje. En wordt compleet geleverd met pannetjes, een handdoekje, peper en zout vatje en spatels erbij. Perfect voor elke beginnende kok of kokkin!

Ook leuk met de andere setjes van Lili Rose by Djeco.

Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar
Materiaal: hout
Afmetingen: 35 x 37 x 28 cm - hoogte werkblad: 23 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15560.16
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!