Gezellige LED lamp - Dream

Staat: Nieuw product

Rice

RI165

Let's summer met RICE (68)

Mooie LED lamp die het woord Dream op je muur laat schijnen. Deze muurdecoratie en wandlamp in ideaal om je baby- of kinderkamertje extra sfeer te geven én doet prima dienst als nachtlamp. 

Waar je hem ook hangt, hij komt met een heerlijke boodschap die we nooit mogen vergeten.

34,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LEDSI-DREAM

SamenstellingenLED
TypeMuurdecoratie
KleurGoud

Geweldige lamp Dream van het Deense merk RICE voor aan de muur van je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of ... waar je hem ook hangt hij geeft elke kamer sfeer en doet je droom van een gezellig huis helemaal uitkomen.

Werkt op 2 simpele AA batterijen

Afmetingen: 65 x 21 x 3,5 cm

Gewicht: 310 gr

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
213.5650.111
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories