Giga vloerpuzzel - ik leer tellen

Reuze grote puzzel in katoenen tasje, vanaf 3 jaar

Staat: Nieuw product

Janod

JS376

Hoeveel olifanten tel je, met hoeveel zijn de biggetjes en wie telt de muizen in die grote blok kaas?

Leer je kleine kapoen al puzzelend tot 10 tellen met de reuze puzzel van Janod. Deze lange vloerpuzzel is 1 meter lang en bestaat uit 10 stukjes en 10 cijfers in hout.

18,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02706

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Korting- 40 %

Lekker lange puzzel 'Ik leer tellen' in hout en karton, 20 stukjes. Poster en katoenen tasje op de stukken makkelijk op te bergen inbegrepen.

Afmetingen: 100 x 12 cm - dikte puzzelstukje 3 mm - dikte cijfers 12 mm

Leeftijd: 3 tot 6 jaar

Materiaal: MDF

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.30.140.52
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.