puzzel ik leer tellen

Giga vloerpuzzel - ik leer tellen

Staat: Nieuw product

Janod

JS376

Hoeveel olifanten tel je, met hoeveel zijn de biggetjes en wie telt de muizen in die grote blok kaas?

Leer je kleine kapoen al puzzelend tot 10 tellen met de reuze puzzel van Janod. Deze lange vloerpuzzel is 1 meter lang en bestaat uit 10 stukjes en 10 cijfers in hout.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Lekker lange puzzel 'Ik leer tellen' in hout en karton, 20 stukjes. Poster en katoenen tasje op de stukken makkelijk op te bergen inbegrepen.

Afmetingen: 100 x 12 cm - dikte puzzelstukje 3 mm - dikte cijfers 12 mm

Leeftijd: 3 tot 6 jaar

Materiaal: MDF

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.


Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.30.140.52
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!

product referentie :J02706