Girly poppenaccessoires - Kappersset

Staat: Nieuw product

Corolle

COR168

Ma Corolle collectie by Corolle (66)

Met deze kappersset haal je alles in huis om de mooi lange of krullende haren van je Ma Corolle pop te kammen, stylen en in model te brengen.

In deze 14-delige set zitten borstels, kammen en een hele reeks lichtroze speldjes en rekkertjes om staartjes en vlechtjes te maken. De haardroger lijkt net echt, blaast lucht en maakt geluid. Ideaal speelgoed voor kleine kappers en kapsters in spe.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 310020

CollectieMa Corolle
TypePoppenaccessoires
KleurRoze

Super leuke poppenaccessoires Kapperset is ideaal om het kapsel van jouw Ma Corolle pop te stylen. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Inhoud kappersset: een borstel, kam, spiegel, haardroger, speldjes en haarrekkers

De haardroger werkt op 2 AAA batterijen en maakt echt geluid. Dit handig poppenaccessoire blaast ook écht lucht op een aangename temperatuur en zo lijkt het net echt. Pop apart verkrijgbaar.
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
632230.111
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories