Girly speeltent - Lilli's villa

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16065

Welkom in Lilli's villa. Hier is niet alleen plaats voor poppen en hun meubels, maar natuurlijk ook voor de poppenmoeder. Snel staat alles klaar...

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7427

CollectieKinderkamer
TypeTipi's/Speelhuisjes
Leeftijdvanaf 1 jaar
Welkom in Lilli's villa. Hier is niet alleen plaats voor poppen en hun meubels, maar natuurlijk ook voor de poppenmoeder. Snel staat alles klaar voor het koffiekransje met alle kleine lievelingen. En als er gebeld wordt, mag haar beste vriendin ook meespelen natuurlijk. Wat geweldig dat de villa zo groot is, zo kunnen alle voorvallen uit het dagelijkse leven worden nagespeeld. Met oprolbare deur en ramen. Kan door kunststofstokken met verbindingsstukken eenvoudig en snel worden opgezet. Materiaal: polyester, kunststof. Voor leuke rollenspellen met alle HABA poppen. Met oprolbare deur en ramen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.550502
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.