Glitter kaarsjes - Zeediertjes

Schitterende feestkaarsjes voor op je taart of cake

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR379

Under the sea themafeestje (48)

Handige verjaardagskaarsjes van het hippe merkje Meri Meri. In prachtige pastelkleuren met regenboogkleurige glitters, perfect om je traditionele verjaardagscake een hippe en moderne toets te geven, en nu blazen maar.

Vergeet niet om een wens te doen!

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 187513

CollectieUnder the sea
TypeKaarsjes
KleurMeerkleurig

Set van 6 neon glitterkaarsjes Oceaan dieren op een stokje. ideaal om snel op je kaart of cake te prikken, aan te steken en uit te blazen. Deze kaarsjes komen in de vorm van 3 verschillende oceaandieren en zijn afgewerkt met glitter voor een extra feestelijk accent.

Afmetingen doosje: 13 x 11 x 1,9 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Under the sea themafeestje
Inspiratie en stories