Glitter koeltasje - Stay cool

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC112

Sparkle A Little Lovely Company (6)

Hou het hoofd - of beter gezegd je lunch - koud deze zomer en ga voor dit heerlijk koeltasje van het hippe Nederlandse merk A Little Lovely Company.

Super handig van formaat, makkelijk mee te nemen en vast een topcadeau voor jezelf of je kindje.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CBGLGO06

TypeKoeltasjes
KleurRood

Stay cool - op school of onderweg met dit schattig koeltasje van A Little Lovely Company. Het geïsoleerde tasje heeft een handig handvat, sluit gemakkelijk met de rits en is groot genoeg voor een lunch, wat fruit en een pakje drinken. De bewegende glitters maken het allemaal nog leuker!

Gek op glitters? We hebben ook drinkflessen met zilver/roze of gouden/roze glitters die perfect in en bij dit tasje passen!

Afmetingen: 8 x 23 x 27 cm
Materiaal buitenkant: doorzichtig PVC en polyester - binnenkant: PEVA

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Sparkle A Little Lovely Company
Inspiratie en stories