Glitterstiften

Supercoole glitterpennen met extra sparkle

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER458

Deze glitterstiften zijn speciaal ontworpen om extra glans en glamour toe te voegen aan jouw kinderen hun kleurplaten, kunstprojecten, dagboeknotities,... Wij denken zelfs dat dit de beste gelpennen ooit zijn!

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770132

TypeStiften & pennen
Leeftijdvanaf 5 jaar

De Tiger Tribe glitterstiftenset bestaat uit 6 gelpennen met sparkle. De levendige kleuren geven die extra touch aan al je creaties.

Zorg ervoor dat je elke pen goed schudt voor je ze gebruikt en druk de punt op papier om de inkt aan te zetten (instructies zijn duidelijk beschreven op de achterkant van de doos). Bereid je dan voor op een super sprankelend resultaat, met zijdezachte dekking en levendige kleuren.

Glitter Markers zijn niet giftig, sneldrogend, geurloos en wateroplosbaar. Combineer ze met een van onze geweldige kleur- of knutselsets voor urenlang creatief plezier!

Inhoud: 6 glitterpennen (roze, rood, geel, blauw, groen en paars)

Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!