Glitterstiften

Supercoole glitterpennen met extra sparkle

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER458

Deze glitterstiften zijn speciaal ontworpen om extra glans en glamour toe te voegen aan jouw kinderen hun kleurplaten, kunstprojecten, dagboeknotities,... Wij denken zelfs dat dit de beste gelpennen ooit zijn!

13,99 €

8,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770132

TypeStiften & pennen
Leeftijdvanaf 5 jaar
STOP/FINISTOP

De Tiger Tribe glitterstiftenset bestaat uit 6 gelpennen met sparkle. De levendige kleuren geven die extra touch aan al je creaties.

Zorg ervoor dat je elke pen goed schudt voor je ze gebruikt en druk de punt op papier om de inkt aan te zetten (instructies zijn duidelijk beschreven op de achterkant van de doos). Bereid je dan voor op een super sprankelend resultaat, met zijdezachte dekking en levendige kleuren.

Glitter Markers zijn niet giftig, sneldrogend, geurloos en wateroplosbaar. Combineer ze met een van onze geweldige kleur- of knutselsets voor urenlang creatief plezier!

Inhoud: 6 glitterpennen (roze, rood, geel, blauw, groen en paars)

Leeftijd: vanaf 5 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!