Go RePet Lunchtas Royal Blue - Persimmon

Handige duurzame tas met handvat en rits

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK258

Met deze tas heb je een perfect excuus om erop uit te trekken, moest je dat nog nodig hebben ;-)

Kleine of grote honger, je neemt het makkelijk mee in deze duurzame tas die mee helpt om verpakking te besparen en de plastic soep te reduceren: elke EKOBO lunchtas is gemaakt uit 5 (!) gerecycleerde plastic water en limonadeflessen!

20,00 €

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 72774

CollectieBento
TypeLunchtassen
KleurBlauw
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Donkerblauwe Go rPet lunchtas Royal Blue Persimmon van EKOBO, met contrasterende rode accenten, makkelijke ritssluiting, extra vak en naamlabel. Dankzij het handvat neem je hem makkelijk overal mee naartoe. En niet enkel voor eten maar ook kleurtjes, een tandenborstel, spelletjes en kleine spulletjes passen er perfect in. Let's go!

Bijpassende bamboe bento box apart verkrijgbaar, een gewone brooddoos past er ook perfect in. De tas heeft geen isothermische functie.

Afmetingen: 15 x 7 x 20 cm

Materiaal: 100% gerecycleerd materiaal van PET flessen - voedselveilig

Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
720150.21
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!