Goed uitgeruste grote rugzak Spooky - perzik

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG045

Spooky Collectie van Lässig (13)

Knappe, ruime rugzak met letterlijk én figuurlijk een paar coole features!

Met deze rugzak kan je kind moeiteloos, super uitgerust en in alle comfort naar school vertrekken.

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1203009826

KleurRoze
CollectieSpooky
TypeRugzakken

De grote Lässig Spooky Rugzak, met glow-in-the-dark spookprint, biedt erg veel ruimte in vergelijking met andere rugzakken en heeft echt een paar coole features. Het geïsoleerd voorvak houdt je maaltijd warm of koud, er is een zijzakje voor een drinkenbus. Een extra zakjes achteraan en op de schouderriem biedt extra veel plaats om alles weg te stoppen of een plaatsje te geven. De gewatteerde schouderriemen zijn elk aanpasbaar en er is een extra strapje ter hoogte van de borst dat zorgt dat de rugzak goed blijft zitten. Er zit ook een duidelijk naam-etiket aan de binnenzijde en sleutelring om het plaatje compleet te maken.  Ook verkrijgbaar in zwart.

Gewicht: 456 gram
Materiaal: 100% polyester - waterafstotend
Afmetingen: 32 x 18 x 42 cm

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.440.40.5
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Spooky Collectie van Lässig
Inspiratie en stories