Gouden feestkroon met parels

Prachtig ontworpen gewatteerde kroon uit stof met parels

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR494

Alles voor een prinsessen feestje (46)

Geen verkleedkoffer is compleet zonder kroon - kleine kinderen houden er namelijk van om te doen alsof ze royalty zijn! 

Deze gouden kroon is een heel bijzonder geschenk zijn. Het is prachtig ontworpen en gemaakt van gewatteerde gouden glitterstof, met stijlvolle imitatieparels op elk punt en een muntfluwelen elastische band.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 204859

CollectieKerstmis
TypeKronen
KleurGoud

Gouden feestkroon met kleine pareltjes uit de collectie van Meri Meri. 

Afmetingen: 55,8 x 8,2 x 1,2 cm
Materiaal: gemaakt van gewatteerde gouden glitterstof - afgewerkt met imitatieparels en een weelderige mint fluwelen elastische band - sluit met klittenbandsluiting.

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories