Gouden taartversiering - Happy Birthday

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ40188

Happy Birthday! Zet deze uitbundige wens extra in de verf met deze gouden glitter cake toppers! Voor dat kleine beetje extra!

11,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 157060

CollectieBirthday
TypeTaart - en caketoppers
KleurGoud

Happy Birthday! Zet deze uitbundige wens extra in de verf met deze gouden glitter cake toppers! Voor dat kleine beetje extra op die éne speciale dag.

Elke verpakking bevat 2 aparte toppers, eentje met 'Happy' en de andere met de tekst 'Birthday'.

Afmetingen verpakking: 19 x 19 x 1,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.190.190.020.08
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...