Grab & go natte doekjes doosje - grijs

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB017

Natte doekjes, als we eerlijk zijn gebruiken we ze voor ... alles.  Vuile handjes, een tut op de grond, even onderweg een luier verschonen ... met dit Grab & Go billendoekjesdoosje ben je voorbereid en hoef je niet heel je pak doekjes mee te sleuren.

Met handige strapjes om overal aan te bevestigen en doorzichtig zodat je een kijk hebt op de voorraad ;-)

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 234151

Gedaan met uitgedroogde doekjes. Dit handig navulbaar doosje van Skip*Hop is je perfecte metgezelg voor onderweg. Steek er wat doekjes in, ze blijven gehydrateerd en dankzij de grote opening en pop-up systeem kan je ze er met het grootste gemak uithalen wanneer nodig. De siliconen strapjes maken het doosje makkelijk om te bevestigen waar nodig: aan je tas, in de auto of aan je buggy zodat je altijd een nat doekje bij de hand hebt.

Dankzij het transparante materiaal heb je altijd in het oog wanneer het tijd is om het doosje bij te vullen. Je kan er 25 doekjes in steken en de siliconen sluiting zorgt ervoor dat de doekjes mooi nat blijven en niet uitdrogen. PVC en flafaat vrij.

Afmetingen: 19 x 13 x 4 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.15240.2540.040640.225
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!