Grappig DIY boek - Voor papa

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN008

auteur Elma Van Vliet (4)

Voor papa, een boekje over ons is een mooi vormgegeven cadeauboek om zelf te vullen met alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd.

De dag dat hij je leerde fietsen, toen hij bij noodweer een geul rond de tent groef en uiteraard ook een paar typische niet-aan-je-moeder-vertellen momenten. Kinderen doen vaak hele andere dingen met hun vader dan met hun moeder en dat levert een verzameling dierbare herinneringen op.

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000359783

AuteurElma Van Vliet
GenreInvulboeken

Bestsellerauteur Elma van Vliet helpt je met creatieve opdrachten en inspirerende vragen op weg bij het maken van jullie persoonlijke bundeling van hoogtepunten, slappe lach-momenten en onvergetelijke anekdotes.

Het mooi vormgegeven boekje is eenvoudig te vullen en een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je vader over toen, nu en later. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.

Afmetingen 17.6 x 13.3 x 1.1 cm
ISBN 9789000359783

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.16
  • Door K. B.
  •  de 11/06/2020
Besteld voor baby van collega. Kan daarom product niet beoordelen.
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories