Grappig masker konijn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR184

Alles voor een paas feestje (82)

Geef jouw klein konijn een zalige verkleed/feestaccessoire om de show te stelen op alle paasfoto's en het paasfeest. Of op te zetten tijdens het eitjes rapen.

Dit zacht, wondermooi masker met schitterende oortjes is een prachtig staaltje vakmanschap van het leuke feestmerk Meri Meri.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 184942

CollectieSpring & Easter
TypeVerkleedaccessoires
KleurWit

Heerlijk masker konijn - uit de paascollectie van MERI MERI - in de vorm van uiteraard: een paaskonijn. Leuk in thema voor het paasfeest of om je gewoon heel het jaar rond mee te verkleden.  Dit paasmasker is prachtig gemaakt uit vilt met peach glitter stoffen oortjes en afgewerkt met gouden geborduurde details en een handige muntkleurige glitter elastiek met velcro sluiting zodat hij altijd mooi past.

Materiaal: katoen, vilt, pailletten, elastiek

Afmetingen: 12 x 27 x 1,5 cm

Meri Meri Pasen - Het is bijna tijd om je konijnen oren op te zetten en te feesten! Met Meri Meri hebben we alles in huis om je te inspireren voor een zalig Paasfeest, er is een ruime selectie prachtige feestaccessoires om de feesttafel, je huis of lentefeestje te versieren. Dus hop hop! Laat je inspireren en bereid je paasfeest tot in de allerkleinste details voor met deze zalige lente-collectie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27231.50
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories