grappig 'Zoopreme' krijtbord met krijtjes

grappig 'Zoopreme' krijtbord met krijtjes

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Ken jij Nozo en Ozzo? Het zijn Zoopreme vrienden die rechtstreeks uit de Savanne komen om jou te vergezellen! Op het guitige krijtbord kan je...

26,95 €

21,56 €

Add to my wishlist

Ken jij Nozo en Ozzo? Het zijn Zoopreme vrienden die rechtstreeks uit de Savanne komen om jou te vergezellen! Op het guitige krijtbord kan je tekenen en jouw naam leren schrijven of mama kan haar shopping list noteren. Het krijtbord komt met bijhorende krijtjes en een handige krijthouder. Wie is jouw favoriet: Nozo de neushoorn of Ozzo het nijlpaard? Maak je keuze! Materiaal: MDF.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
552500.92
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-40505