Green Market - kruidenierswinkeltje

Staat: Nieuw product

Janod

JS360

Doen alsof is een leuke manier om verschillende vaardigheden te ontwikkelen, met deze schattige kruidenierswinkel leert je minihandelaar spelenderwijs omgaan met geld, tellen, wegen, organiseren en zoveel meer.

109,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06574

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Het Green Market kruidenierswinkeltje van Janod heeft alles in huis om je kleine groenteman of -vrouw uren bezig te houden. De complete set bestaat uit een houten winkel met een klok, een krijtbord, een doos krijtjes, zes kartonnen dozen met voedingswaren (bloem, rijst, sinaasappelsap, cacao, pasta en kaas), een kassa, een weegschaal, drie appelen, drie bananen, drie aardbeien, drie wortelen, drie radijzen, drie aardappelen, een set speelgoedgeld in papier en karton en drie papieren boodschappentassen. Houten winkelkar apart verkrijgbaar.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 43,4 x 30,5 x 94 cm
Gemakkelijk zelf te monteren

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.40.527.2
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.