Griezelige kindertattoos - Vleermuis en doodskop

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR475

Meri Meri Halloween (24)

Creep it real! Voeg een extra angstaanjagend accentje aan je Halloween kostuum dankzij deze plaktatoeages uit de Halloween collectie van Meri Meri.

De vleermuis op je arm en de doodskop op je kuit of welk plekje heb je voorzien?

3,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 178975

CollectieHalloween
TypePlaktattoos
KleurZwart

In dit enig setje tijdelijke MERI MERI tattoos zit een doodskop en coole vleermuis met de woorden creep it real. Elk pakje bevat 2 tattooblaadjes, afgewerkt met details in holografische folie. Origineel ideetje om als trick or treath cadeautje of om je halloween outfit echt af te maken.

Afmetingen pakje: 7 x 8,9 x 0,3 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Heidi G.
  •  de 19/11/2020
Nog niet gebruikt
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories