Grijze aluminium lunchbox - Plus Alu L

Knappe grijze brooddoos met tussenschot voor een lekker lunch

Staat: Nieuw product

SIGG

SG087

Neem je lunch in stijl mee naar je werk of naar school met deze leuke grijze brooddoos. Dankzij het handige kliksysteem kan je deze doos probleemloos meenemen in je tas of rugzak.

Gemaakt van voedselveilige materialen en beschikbaar in verschillende kleuren.

39,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6586334

CollectieTafel & keuken
TypeLunchboxes*
KleurGrijs
Korting- 40 %
Vouchereco

Grijze aluminium lunchdoos van SIGG is van hoge kwaliteit en bevat een siliconen bakje dat zowel in vaatwasser als magnetron mag. De boterhammen kunnen gemakkelijk gescheiden worden van het fruit door middel van de scheidingswand. Het veilige maar praktische kliksysteem voorkomt het opengaan in de rugzak.

Afmetingen: 22,9 x 14,5 x 6 cm
Materiaal: aluminium, siliconen en polypropyleen - vrij van BPA & voedselveilig
Wasadvies: siliconen bakje mag in de vaatwasser -  aluminium onderdelen met de hand wassen

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.46
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.