Groot etui - Blauwe olifant

Staat: Nieuw product

ENGEL.

ENG034

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (72)

Eerst waren het plastiek limonade flessen en nu vormen ze samen deze leuke pennenzak van ENGEL. Hoe leuk is dat?

En duurzaam bovendien. Deze grote etui heeft meer dan genoeg plek voor je pennen en potloden. De geo driehoek, gom of een passerdoos kunnen er ook ruimschoots bij. De print is vrolijk en zie je terug op andere ENGEL. producten.

13,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.132

CollectieElephant
TypeEtuis
KleurBlauw

Olifanten: het Nederlandse merk ENGEL. is er dol op. Groot en sierlijk tegelijk. Ontwerper Jurianne Matter is de bedenker van deze print. Je vindt hem uiteraard op dit etui en kan zo perfect al je kleurpotloden samen houden of ze allemaal elke dag mee naar nemen. Je kan de blauwe olifant print ook terug vinden op alle ENGEL. tassen, zoek snel jouw bijpassend exemplaar.

Afmetingen: 21 x 8 x 8 cm

Materiaal: gerecycleerde PET-flessen, polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.080.210.1
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories