Grote Ananas piñata

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR138

Themafeestje met zomerse vibes ? Verras je gasten met deze fruitige piñata in de vorm van een ananas ! De ananas is afgewerkt met heel veel blinkende gouden folie en zijdepapier met franjes.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 172801

CollectieFruit
TypePiñata's
KleurGoud

De ananas heeft een gouden satijnen lintje om de piñata op te hangen. Al wat je nu nog rest is de piñata in elkaar te zetten, te vullen met snoepjes en mini-geschenkjes (niet inbegrepen), op te hangen en dan op de piñata om beurten te meppen !

Afmetingen: 30 x 59,5 x 7,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
301470.6
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.